Hírek - IKT hírek röviden

okosórája lesz a Nokia-nak is?

Ismét egy közösségi oldalról és ismét Kínából indult a legújabb pletyka, mely szerint a finn vállalat is beszállni készül a viselhető technológia piacára.

A fenti kép alant látható társával együtt a “kínai Twitter”-nek is nevezett Sina Weibo oldalról került elő, ezúttal a pletykák hitelesebb fajtái kapcsán amúgy is ismert Ctech nevű weboldal által, tehát valamivel nagyobb esély van rá, hogy tényleg azt látjuk, amit gondolunk, hogy látunk.

okosórája lesz a Nokia-nak is?

De mit is nézünk éppen? A feltöltő állítása szerint a képeken egy okosóra látható, melyet a Nokia fejleszt Lumia eszközeihez.

A projekt kapcsán semmi egyebet nem tudni, sem specifikációkat, sem várható megjelenési időpontot, ahogy azt sem, mi történhet a projekttel a Microsoft felvásárlási szándékának elfogadása után, de már korábban is lehetett olyan pletykákról hallani, hogy a redmondiak is dolgoznak saját megoldásukon.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: