IKT műhely - IKT az osztályomban

Legyen Android kezdőképernyőd tetszés szerint

Sokan vannak, akik leginkább azt szeretik az Androidban, hogy gond nélkül buherálható és alakítható, amiről például az a 48.763 különböző kezdőképernyő is tanúskodik, melyet a népek a MyColorScreenre töltöttek fel nagy lendülettel.

Erre építve jön most be a képbe a Themer, melynek segítségével pikk-pakk lehet új kinézetünk, így például ha a Discovery kiváló sorozatának, a Mythbustersnek vagyunk a rajongói, akkor olyanná varázsolhatjuk készülékünket, de ugyanez igaz a Breaking Bad-re is.

A könnyű kezelhetőség és a rengeteg téma mellett azonban érdemes tudni, hogy minimum feltételként Android 4.1 van megadva, illetve jelenleg még béta fázisban van a fejlesztés, tehát akadhatnak problémák, de alapvetően nem rossza  termék. Ettől függetlenül a közepes és a jó osztályzat között van, ami leginkább annak köszönhető, hogy a szavazók a két szélsőérték között voksoltak, azaz egy és öt.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: