IKT műhely - Netbiztonság

Több platformot egyszerre vég az új Kaspersky Internet Security

A Kaspersky Internet Security új verziója nem csak a Windows operációs rendszerrel futó pc-ket védi, hanem az androidos okostelefonokat és tableteket, valamint a Mac gépeket is.

Mivel egy háztartásban átlagosan 4,5 internetkapcsolattal működő eszköz található, a Kaspersky úgy készítette el legújabb biztonsági szoftverének úgy verzióját hogy egy aktiváló kóddal több eszköz védelmét tegye lehetővé egy időben.

A teszteken jól teljesítő Kaspersky Internet Security - Multi device 2014 a pc-k mellett androidos mobilon is valós idejű védelmet nyújt a mobil kártevők ellen, beleértve az automatikusan letöltött programok ellenőrzését és védelmét is, megelőzve ezzel az illetéktelen és hamis applikációk letöltését. Szintén védelmet biztosít a webes böngészés során, ezzel megakadályozva a rosszindulatú weboldalak megnyitását, valamint az adathalász hivatkozások letiltását a személyes adatok védelmében.

Az androidos app funkciólistáján található még a hívások és szöveges üzenetek szűrése, illetve blokkolása, valamint az adatlopást gátló funkció. A Kaspersky vizsgálatai szerint a kiberbűnözők egyre nagyobb figyelmet szentelnek a Mac gépekre is.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: