Hírek - IKT hírek röviden

retro érzésekre épít az IE11 Microsoft böngésző reklámkampánya

Teljes gőzzel dolgozik a Microsoft marketinggépezete azon, hogy kedvet csináljon az új IE 11-hez.

Már letölthető az Internet Explorer 11 előzetes verziója Windows 7-re, a végleges változatra még egy picit várni kell, egészen pontosan a Windows 8.1 bemutatásáig (október 18.), amelybe már integrálva lesz a feljavított böngésző.

A Microsoft azonban addig is gőzerővel reklámozza az újdonságot, olykor egészen meglepő ötlettel. A legutóbb például egy régi klasszikust, a Windows 95-be beépített játékot, a Hovert porolta le, és hangolta az Internet Explorer 11-re – de persze a játék más böngészőkből is elérhető.

A Hover (és vele együtt az IE 11) promotálása érdekében a Microsoft megkérdezte a felhasználókat aTwitgteren, milyen további, a 90-es években népszerű dolgokat tuningoljon fel, a Hoverhez hasonlóan. Jöttek is az ötletek, amelyek alapján a redmondi cég videókat készített a feljavított eszközökről, így például a fogkeféről, amelynek a szára egy okostelefon, a 2013-as év tamagocsijáról, a virtuális cicáról, illetve a Ski Free nevű játék újraálmodott változatáról.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: