Hírek - IKT hírek röviden

fotómegosztásra buzdit az Instagram-papa

Az okostelefonnal és/vagy tablettel rendelkezők túlnyomó többsége ma már szinte el sem tudja képzelni az életét a nélkül, hogy folyamatosan a Facebookra, vagy az Instagramra posztolna, illetve ott időről időre lecsekkolná a legfrissebb történéseket.

Ezek a felhasználók általában a fiatalabb korosztályok képviselői közül kerülnek ki, de persze azért akadnak kivételek.

Az Egyesült Királyság legidősebb ismert aktív Instagram felhasználója például már elmúlt 85, azaz nyolcvanöt esztendős. Rex Redstone, vagy ahogy csak magát nevezi, az Instagram-papa fiatalabb társaihoz hasonlóan egyszerűen csak meg szerette volna osztani fotóit az interneten a családjával és a barátaival, akikkel amúgy személyesen ma már csak igen ritkán találkozik.

A bácsi nemcsak új fotókat, hanem a régi szép időket idéző fekete-fehér felvételeket is feltölt a szolgáltatásba, és a Barclays Digital Eagles szervezettel közösen azon fáradozik, hogy az idősebb korosztályt is Instagramozásra és élményeik online módon történő megosztására buzdítsa. Redstone képei egyébként itt tekinthetők meg.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: