Hírek - IKT hírek röviden

futóedzés közben simán olvashatunk a  Run-n-Read megoldással

A futógépes edzések közben sokan néznek otthon televíziót, de biztosan vannak olyanok, akik szívesebben olvasnának, csakhogy ezt fizikailag nehéz kivitelezni. Íme egy technológia, ami változtat a helyzeten.

Ha valaki erre a lehetőségre várt, két dolgot tehet: szurkol a még kísérleti fázisban lévő Run-n-Read-projektnek, de ami még hatásosabb, némi pénzzel támogatja azt, a fejlesztők ugyanis a Kickstarterhez hasonló DragonInnovation-oldalon várják a hozzájárulásokat.

A technológia lényege pofonegyszerű: egy parányi érzékelő a mozgásunknak megfelelően rángatja a szöveget az iPad-en vagy az androidos táblagépen, amelyekhez Bluetooth segítségével csatlakozik, így az olvasás ugyanolyan egyszerű, mint egy fotelben ülve. Sokan rendelték már elő az eszközt és fizették be saját tőkerészüket, így nem feltétlen kell a minimum 40 dolláros összeget kifizetni, elég megvárni a várhatóan jövő évi tömeggyártást.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: