Hírek - IKT hírek röviden

PC kompatibilis lesz a Sony DualShock 4 játékvezérlő

A Sony megerősítette azt a tényt, hogy a legújabb játékvezérlője, amelyet DualShock 4 néven illetnek, a PlayStation 4 játékkonzol mellett a Windows alapú PC-kkel is használható lesz.

Ez elsőre meglepőnek tűnik, azonban a Sony célja minden bizonnyal, hogy ezt az új kontrollert jobban bevéssék a játékosok fejébe.

PC kompatibilis lesz a Sony DualShock 4 játékvezérlő

Egyelőre nincs információ, hogy a konkurens termékek vezérlői, a WiiU, vagy az xBox 1 kiegészítői működhetnek-e számítógépen, így akár egészen előnyös helyzetbe is kerülhet a Sony. A megerősítés egyébként Shuhei Yoshidától, a Worldwide Studios for Sony Computer Entertainment elnökétől származik.

Yoshida a Twitteren erősítette meg, hogy a DualShock 4-es vezérlő “alap funkciói” működnek majd a Windows-alapú számítógépeken. Az alap funkciókba valószínűleg pont nem tartozik bele az integrált touchpad ami az új játékvezérlő közepén található meg, ellenben a bejegyzés azt sugallja, hogy az analóg vezérlők és gombok tökéletesen működnek majd.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: