Hírek - IKT hírek röviden

Mi újság a kibertérben? - Ez történt az Informatikai Biztonság Napján

Az idei Informatikai Biztonság Napján (ITBN) kibertér legaktuálisabb témái kerültek terítékre.

Idén  80 IT biztonsági márka képviseltette magát és több mint 2300 résztvevő válogathatott 70 programpont közül. A téma fontosságát a vállalatok és a nemzetek kormányai is egyre inkább felismerik.


A kiberhelyzet legfontosabb kérdéseivel foglalkozott a 2013-as ITBN  szeptember 25-én és 26-án. A kilencedik alkalommal megrendezett kétnapos konferencián idén 80 IT biztonsági márka képviseltette magát,    és több mint 2300 résztvevő válogathatott  széles programkínálatból : 40 előadásból két tematikus szekcióban , valamint 30 workshopból 4 VIP demóteremben .

A rendezvény ez évben is a közép-, és nagyvállalatok döntéshozói, valamint a biztonsági szakemberek sikeres találkozója volt, kiváló platformot biztosítva számukra a kapcsolatfelvételre és a legégetőbb IT biztonsági kérdések megvitatására. Az esemény résztvevői ismét az informatikai biztonsági szakma legelismertebb hazai és nemzetközi képviselői voltak, vezető IT biztonsági cégek képviseletében.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: