Közösség - Események

Minikonferencia a

A hazai informatikai és távközlési cégeket tömörítő IVSZ Adatközpont és felhő munkacsoportja egy olyan minikonferenciát, workshopot szervez, ahol a felhős rendszerek technikai, gazdasági és jogi kihívásairól, valamint az ezekre az iparágban adott válaszokról lesz szó.

Minikonferencia a

Az esemény kimondottan gyártó-, szállítófüggetlen, a szervezők nem a saját terméküket vagy szolgáltatásukat szeretnék eladni, hanem olyan információkat szeretnének átadni, amelyek birtokában a hazai vállalatok megalapozottan tudnak egy cloudszolgáltatást kiválasztani. "Elsősorban hazai kis- és középvállalatok döntéshozóit várjuk, de szerintem informatikusok, rendszergazdák számára is tudunk majd újat mondani" - mondta a HWSW-nek Béres András, az IVSZ adatköpont munkacsoportjának vezetője, az esemény egyik szervezője. A rendezvényen szó lesz a munkacsoportról, a hazai adatközpont és felhő piacról, ezeket Béres András tálalja majd.

A felhő gyakorlatilag az informatika kiszervezését jelenti, ennélfogva pedig nem csak technikai, hanem gazdasági kérdéssé is válik. A rendezvényen természetesen téma lesz a felhőszolgáltatások gazdasági oldala, az előnyök mellett nem elhallgatva a hátrányokat sem.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: