Hírek - IKT hírek röviden

KRESZtanfolyam_otthonrol_AKJLS3

Az esti órákban is dolgozók és a diákok örülhetnek az újfajta KRESZ-tanfolyamoknak: ha nem tudtok bejárni az órákra, a képzést online is elvégezhetitek, ráadásul így kevesebbet kell fizetnetek, mint a hagyományos tanfolyamokért.

A KRESZ e-learning tananyagát az E-Educatio Zrt dolgozta ki, de több autósiskola is megvásárolta, így az ország számos pontján jelentkezhettek rá.


Az iskolák oldalán általában megtaláljátok a tanfolyam demóváltozatát is. Amellett, hogy saját magatok oszthatjátok be az időtöket, és a saját tempótok szerint haladhattok, az online tanfolyam olcsóbb, mint a hagyományos, amelyért 20-30 ezer forintot kell fizetnetek: az e-learninges tananyagot viszont 15 ezer forintért használhatjátok hatvan napon keresztül, összesen hatvan óra időtartamban.

Ha "pótórákra" van szükségetek, további tíz óráért - amelyet tizenöt napon belül kell felhasználnotok - tízezer forintot kell fizetnetek. Ha a tanfolyam végére értetek, igazolást kaptok, amellyel a vizsgára jelentkezhettek: ez ugyannyiba kerül, mint ha hagyományos KRESZ-tanfolyamon vettetek volna részt - 4600 forintot kell fizetnetek.

Tovább a teljes cikkhez >>> eduline.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: