Hírek - IKT hírek röviden

mennyibe kerül végül a Sony fejen hordható

A japán gyártó egy hónapja jelentette be a leginkább a korábbi virtuális sisakokhoz hasonló, fejre applikálható vadonatúj videólejátszóját.

Akkoriban még 2200 dolláros árcéduláról szóltak a híradások, most viszont már úgy tudni, hogy a készülék végül is "csak" 999 dollárba, vagyis átszámítva mintegy 225 ezer forintba fog kerülni. Az Egyesült Államokban már beindult az előrendelési folyamat és az első példányokat hamarosan át is vehetik majd a szerencsésebb vásárlók.

A játékosok és a filmrajongók vezetékek nélkül, HD-minőségben élvezhetik kedvenc tartalmaikat a Sony IFA-n bemutatott HMZ-T3W készülékével. A valósághű élményt a 20 méteres távolságban levő 19 méter széles filmvászonnak megfelelő virtuális képernyő garantálja, így minden képkocka olyan valósághűvé válik, mintha a néző a moziban vagy egyenesen a jelenet helyszínén ülne.

Az órákon át megszakítás nélküli filmnézést és játékot a hosszú üzemidőt biztosító akkumulátor biztosítja, mely okostelefonról és tabletről akár használat közben is feltölthető egy MHL mobil multimédiás csatlakozóval. A kényelmes viseletet az állítható fejpánt és homloktámasz segíti, a zavartalan kikapcsolódást pedig a képernyőlencsék személyre szabható beállításai teszik lehetővé.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: