Hírek - IKT hírek röviden

Hogy néz ki az LG hajlított okostelefonja?

A gyártó megkezdte a 6 hüvelykes, hajlított érintőképernyők sorozatgyártását, ám emellett a hordozható eszközökben használt akkumulátorral is hasonló tervei vannak.

Az LG tavasszal mutatta be saját hajlékony megoldását, amelyet most a sorozatgyártás beindítása követett.


Ennek eredményeként már novemberben felbukkanhatnak az első ilyen okostelefonok, igaznak bizonyultak tehát az erről szóló korábbi pletykák. A cég szerint a világon elsőként jelenik meg kereskedelmi forgalomban ilyen hajlított kijelzővel ellátott telefon, a 6 hüvelykes OLED-panel pedig több újítást is magával hoz.

Az üveg helyett például műanyag védőfelületet alkalmaznak, ez teszi lehetővé a kijelző meghajlítását, illetve jobb ellenállását a fizikai behatásokkal szemben. Egészen pontosan egy konkáv, vagyis befelé hajló példányról van szó, amely mindössze 0,44 mm vastag, ezzel a világ legvékonyabb ilyen megoldása, súlya pedig alig 7,2 gramm, ami szintén elismerésre méltó.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.sg.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: