Hírek - IKT hírek röviden

Galaxy Mega - a Samsung olcsó tepsifonja

6,3 colos méretével a Galaxy Mega akár már táblagépként is értelmezhető, de a Samsung telefonként árulja.

Olcsón.

A Geeks.hu hasábjain megjelent hírekből és tesztekből is egyértelműen kirajzolódik (sőt, a témával már többször foglalkoztunk külön is), hogy a gyártók a csúcskategóriás készülékek esetében kényszert éreznek arra, hogy minél nagyobb kijelzőt építsenek be. Mintha csak akkor lenne tényleg tökéletes egy mobil, ha nagy is – és egyébként úgy tűnik, hogy a felhasználóknak sem jön be teljesen az ötlet, legalábbis szerveződött már online petíció annak érdekében, hogy legyen végre egy ízig-vérig a csúcskategóriába tartozó mobil, csak éppen „kicsi”, 4,3 colos kijelzővel.

Ez a kérés egyelőre még nem talált nyitott fülekre (és a kezdeti lelkesedés után a felhasználói aktivitás is alábbhagyott, hiszen április óta csak 20 ezer aláírás gyűlt össze), a Samsung azokra viszont már odafigyel, akiknek a nagy kijelző fontos, de nem akarnak kisebb vagyont fizetni egy okostelefonért. Így született meg a Samsung Galaxy Mega (rögtön két méretben is); a készülék méret alapján minimum a felsőkategóriába tartozna, hardver alapján azonban csak egy erős, középkategóriás modellről beszélhetünk.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.geeks.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: