Hírek - IKT hírek röviden

mit érnek a piacon a Cisco Hálózati Akadémia minősítések?

Az idén 15 éves Cisco Hálózati Akadémia megbízásából kutatás készült, amely a hallgatók és oktatók elégedettsége mellett az elérhető minősítések piaci értékét vizsgálta.

A kutatás eredméynét 2013. szeptember 25-én mutatatta be a Cisco Magyarország a sajtó munkatársainak.

mit érnek a piacon a Cisco Hálózati Akadémia minősítések?

Az újságírók kérdéseire Dalos Ottó megbízott ügyvezető igazgató mellett a három hazai szolgáltatóközpont vezetője, Sisák Zoltán (HTTP Alapítvány), Dávid Ákos (Pannon Egyetem) és Horváth Norbert (Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola) válaszoltak. A témával foglalkozott október 2-án a Kossutuh Rádió Napközben című műsora is. A kutatás részletei mellett az összefoglaló brosúrát és a rádióműsor felvételét is közreadjuk.

A felmérés keretében a Cisco azt is feltérképezte, hogy a program által kínált képesítések milyen mértékben járulnak hozzá a karriercélok eléréséhez, és a hallgatók milyen elképzelésekkel rendelkeznek a munkavállalással kapcsolatban. A feltett kérdések alapján az is kirajzolódott, hogy a hallgatók a képzés befejezése után milyen területen, milyen cégeknél találták meg számításaikat, és az akadémia hallgatói között létrejött kapcsolati háló mennyiben segíti az elhelyezkedést, a folyamatos szakmai fejlődést.

Tovább a teljes cikkhez >>> netacad.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: