Digitális-Tananyag Gyorskereső - A találatokat az oszlopok legördülő listáival szűkítheti!
Interaktív Digitális tananyag Katalógus - Interaktív Oktatástechnika Portál - Interaktív tábla, interaktív panel, digitális rajztábla, táblamásolók, digitális mikroszkóp, oktatási projektor, ultraközeli vetítés, szuperközeli projektor, dokumentumkamerák, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, PC és laptop, e-papír, digitális toll, digitális olvasókönyv, webkamera, nyelvi laborork, interaktív tanterem, táblaszoftver, interaktív tananyag, pedagógus képzés - Információk egy fedél alatt www.iot.hu
Interaktív, digitális- tananyag katalógus
A digitális tananyagok országos, interaktív adatbankjában a tananyagokat oktatási szint, témakör, médiatípus, kiadó szerint, egyszerre több szempont alapján is rendezheti. A gyorskereső katalógusban percek alatt megkeresheti, megtalálhatja az Önt érdeklő digitális kiadványokat...
Így használjaInteraktív katalógusok - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.
  • Döntse el, hogy mi szerint szeretne először szűkíteni (pl. "Oktatási szint"), majd ennek az oszlopnak a legördülő menüjéből válassza ki az Önt érdeklő kategóriát (pl. Középiskola).
  • Az így rövidített listát tovább szűkítheti újabb szempontok szerint a további oszlopokon mindaddig, amíg csak azok a tételek szerepelnek, amiket igazán keresett.
  • Használja a jobboldali és/vagy alsó csúszkát, ha az információ "kilóg" a képből.
  • A "Leírás" oszlop utáni oszlopokban termékspecifikus URL címeket talál. Másolja böngészője címsorába az Önt érdeklő linket, hogy a kapcsolódó weblapra jusson.
  • .Az oszlopokat alapállapotba úgy tudja visszaállítani, ha a legördülő listából az első, "Összes" tételt választja. Ha bezárja a katalógust, az adatbank minden oszlopa automatikusan alaphelyzetbe áll.
  • A katalógusban szereplő kiadók kiadvány oldalaira úgy is eljuthat, ha itt, a jobboldali sávban látható céglogóra kattint. --------->
  • A katalógust külön lapon is használhatja. >>>

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: