Hírek - IKT hírek röviden

VA-2 néven újult meg az Applied Acoustics Ultra Analog szintetizátor

Az Applied Acoustics Ultra Analog ja a világ egyik kedvenc független szintijévé vált az elmúlt évek során - most pedig szinte teljesen kicserélődött rajta a körítés, és - részben - a belbecs is, neve pedig VA-2 lett.

Totál máshogy néz ki, ez a képen is látszik, a kompjúteres kinézetet egy 2013-as, kúlfaktorságban versenyképes bőr váltotta le.

VA-2 néven újult meg az Applied Acoustics Ultra Analog szintetizátor

Nyilván készült belőle 64 bites kód, meg AAX verziójú plugin is, hogy még mindig a felszínt kapargassuk, de a lényeg nyilván nem ez. A változás két területre koncentrálódik: az effektekre és a presetekre.

Az előbbi mezőn a beépített kompresszor, az EQ és a limiter jelent fejlődést, és az összes többi régi effekt feljavítása; utóbbiban pedig 600 vadiúj hangprogram, melyek közül 110-et az atlantai producerzseni, Richard Devine készített saját kezűleg. Szintén előrelépés, hogy a programok kezelése okosabb lett, könnyebb keresgélni a hangok között.

Tovább a teljes cikkhez >>> midi.blog.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: