IKT műhely - IKT az osztályomban

önéletrajz írás alkalmazás mintákkal, sablonokkal

A Magyar Telekom Önéletrajzoló nevű új alkalmazása kreatív, egyénre szabott, mégis profi önéletrajz készítését teszi lehetővé.

Az alkalmazás a karrier.telekom.hu oldalon érhető el.

Indítsd a karriered egy vagány CV-vel!   - hirdeti a Telekom legfrissebb alkalmazása, az Önéletrajzoló, amelynek segítségével színvonalas és kreatív önéletrajzot nyújthatnak be a céghez pályázók, akár a 2013. február 1-én induló gyakornoki programra is. A könnyen kezelhető applikáció első részében a profi HR-esek által megadott szempontok és hasznos tippek alapján, hibátlanul lehet feltölteni a legfontosabb adatokat, majd második lépésként a diákok egyéniségüknek megfelelően formázhatják önéletrajzukat a megadott sablonok mentén.  A HR szakértők javaslata alapján meghatározott információkat tartalmazó, személyre szabott CV segít abban, hogy a legkiválóbbak kitűnhessenek a jelentkezők sokaságából.

Akik október 20-ig, a tavaszi gyakornoki program jelentkezési határidejéig kihasználják az applikációban rejlő lehetőségeket és feltöltik kreatív önéletrajzukat, megnyerhetik az 5 db 1órás személyes HR tanácsadás egyikét. Ennek keretében a Telekom HR-esei fogják felkészíteni a nyertest a kiválasztási folyamat menetére, illetve egy „próbainterjút” is szimulálnak, ami után személyre szabott értékelést és tippeket kaphat majd a szerencsés jelentkező.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: