Hírek - IKT hírek röviden

Megbízhatóbb és hosszabb élettartamú grafikus kártyák az ASUS-tól (R7 250, R7 240)

Az ASUS bejelentette R7 250 és R7 240 sorozatú DirectCU II grafikus kártyáit, amelyekben az AMD legújabb Radeon R7 sorozatú grafikus feldolgozóegységei (GPU-i) találhatók.

Az új R7 250 és R7 240 kártyák számos exkluzív ASUS-technológia és -segédeszköz előnyeit élvezik, így például Super Alloy Power alkatrészekből épültek a kiváló stabilitás érdekében, porvédett ventilátorokat kaptak a hosszabb élettartam biztosításához, és a GPU Tweak, ez az egyszerűen kezelhető tuningszoftver segít kifacsarni a grafikus kártyából a teljesítmény legutolsó cseppjeit is.


Az R7 240-be egy gyors, 730 MHz-es alap órajelű GPU került, az R7 250 pedig 1000 megahertzen hasít. Mindkét kártya maximálisan kompatibilisnek bizonyult a teszteken a Windows 8.1-gyel.

Az R7 250 és az R7 240 egyaránt tartalmazza az ASUS exkluzív Super Alloy Power technológiáját. A Super Alloy Power szilárdtest-kondenzátorai és megerősített MOSFET-jei sokkal nagyobb terheléseknek és hőnek is ellenállnak a speciálisan kialakított anyagoknak köszönhetően – megnövelve a megbízhatóságot és a kártya élettartamát.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: