Hírek - IKT hírek röviden

16 MP érzékelő és villámgyors autofókusz van a Fujifilm X-E2 MILC kamerában

A Fujifilm tavaly év elején jelentette be a felsőkategóriás MILC készülékek piacán hadrendbe állított X-Pro 1-es digitális fényképezőgépet, melynek aztán szeptemberben érkezett meg a némileg olcsóbb és egyben kicsit lebutított kistestvére: a  Fujifilm X-E1-ben ugyanaz a képérzékelő kapott helyet, mint az X-Pro 1-ben.

Most pedig megérkeztek az első kiszivárgott fényképek az X-E1 utódjáról, vagyis az X-E2-ről. Az alábbi fotókon látható újdonság "lelke" egy második generációs 16 megapixeles X-Trans képérzékelő, mely fázisdetektálásos autofókusszal (0,08 másodperces élesítés) rendelkezik.

A képfeldolgozásról a megnövelt teljesítményű EXR II processzor gondolkozik és bár a 3 colos kijelző a korábbiaknál jobb minőségű, nem mozgatható és nem is érintésérzékeny. Pletykák szerint a gyártó tovább bővítette a Wi-Fi funkcionalitást, a Q menü jobb helyről érhető el, a videó mód sokat fejlődött és immár teljes manuális konrtollt biztosít, ezenkívül pedig a készülék megkapja az X-M1-ben lévő arcérzékelési technológiát.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: