Hírek - IKT hírek röviden

Essence III digitális-analóg audio konverter -  kristálytiszta hangok az ASUS-tól

Az ASUS bejelentette Essence III jelű készülékét, egy kiegyensúlyozott kialakítású, USB-s digitális-analóg (DAC) átalakító, amely képes a legmodernebb Direct Stream Digital (DSD) szabvány szerinti lejátszásra azok számára, akik a legtisztább hangminőségre és rugalmas zenehallgatási lehetőségekre vágynak.

A rendkívül precíz órajelek és az aszinkron USB gyakorlatilag megszünteti a jittert (a digitális jelek szóródását), a különválasztott digitális, analóg és tápáramköri lapok pedig gondoskodnak arról, hogy az Essence III kristálytisztán, áthallások nélkül továbbítsa a hangokat. A lépcsős csillapítóval vezérelt, távirányítható hangerőszabályzóval igen pontosan állíthatók be a kimeneti szintek – ha kell, a szoba túlsó feléről is.

Az Essence III natívan támogatja mind a DSD64, mind a DSD128 kódolási sebességeket, így a hifirajongók a lehető legjobb minőségben élvezhetik a digitális zenét. A tiszta arany, hőmérsékletkompenzált kristályoszcillátorok (TCCO/TCXO) és az aszinkron USB kivételesen precíz időzítést tesz lehetővé, így az Essence III fantasztikus dinamikával és minimális jitterrel, lenyűgöző hűséggel képes kibocsátani a hangokat.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: