Hírek - IKT hírek röviden

Gyártásba megy a Gem, a Google okosórája

Ez a Gem fejlesztési kódnevű újdonság pletykák szerint minden korábbi hasonló terméknél hosszabb működési idővel és rendkívül egyszerű használattal fog rendelkezni.

Iparági forrásokra hivatkozva a Wall Street Journal azt írta, hogy a Google előrehaladott tárgyalásokat folytat különböző ázsiai cégekkel, melynek következtében várhatóan még az idei esztendőben meg fog kezdődni a Google első okosórájának tömeggyártása. Ez a Gem fejlesztési kódnevű újdonság pletykák szerint minden korábbi hasonló terméknél hosszabb működési idővel és rendkívül egyszerű használattal fog rendelkezni.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan Nexus márkajelzéssel felbukkanó okosóra annak a Galaxy Gearnek lesz az egyik legfőbb kihívója, mely szeptember elején a berlini IFA 2013 szakkiállításon lett bejelentve. A nagy és neves gyártók közül elsőként a Samsung adta ki saját fejlesztésű okosóráját, mely a korábbi egyszerűbb smartwatchoktól eltérően többek közt kihangosítóként és akár kameraként is használható.

Tovább a teljes cikkhez >>> technet.feedsportal.com

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: