Hírek - IKT hírek röviden

A LED világítás előnyei - vidámság borus időben

A FLORAbrella névre keresztelt újdonság egy olyan esernyő, mely egyrészt teljesen átlátszó, másrészt pedig a merevítései mentén rengeteg apró LED-fényforrást vonultat fel.

Az esernyőgyártó cégek az elmúlt években már rengeteg mindent megpróbáltak annak érdekében, hogy ez az amúgy igen csak unalmas hétköznapi használati tárgy egy kicsit izgalmasabb legyen.Láttunk már rengeteg féle színben pompázó, egyedi díszítésű és különleges formájú esernyőket, de elektronikával telepakolt verzióhoz eddig még nem gyakran volt szerencsénk. A FLORAbrella névre keresztelt újdonság egy olyan esernyő, mely egyrészt teljesen átlátszó, másrészt pedig a merevítései mentén rengeteg apró LED-fényforrást vonultat fel.

A sötétben akár világítóeszközként is használható spéci esernyő LED-jeinek színe gombnyomásra változtatható, vagyis mindig az aktuális hangulatunknak megfelelő színben pompázhat a készség. A feltűnési viszketegségtől szenvedők pedig akár villogó üzemmódban is használhatják a high-tech eszközt, melynek ára egyelőre sajnos még ismeretlen.

Tovább a teljes cikkhez >>> technet.feedsportal.com

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: