Hírek - IKT hírek röviden

10000 termék az eMAG webáruházakban

Az eMAG tegnap bejelentette, hogy Magyarországon is megkezdte működését. A cég 13 árukategória több mint 10 ezer termékének megvásárlását biztosítja a lehető legegyszerűbb keretek között.

A tabletektől a fényképezőgépeken és TV-ken át egészen a háztartási gépekig 120 márkát kínálnak Magyarországon magas színvonalú szolgáltatások mellett. „Az elmúlt 12 év alatt létrehoztuk Románia és Bulgária vezető online áruházát, és az itt szerzett regionális tapasztalatainkat fordítjuk most a magyar vásárlók javára.

A lehető legjobb vásárlói élményre törekszünk, amit minőségi szolgáltatásinkkal, kedvező árainkkal, és a vásárlóknak tett valamennyi ígéretünk betartásával érünk el” – nyilatkozta Iulian Stanciu, az eMAG ügyvezető igazgatója. Az eMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe-nak a tagja, melyhez Magyarország legkedveltebb online kereskedelmi oldalai tartoznak: vatera.hu, az aprod.hu, a grando.hu és az arukereso.hu.

Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: