IKT műhely - IKT az osztályomban

Telegram - az ingyenes azonnali üzenetküldő programok legjobbika?

A Telegram fejlesztői állítják: ingyenes azonnali üzenetküldő alkalmazásuk gyorsabb és biztonságosabb, mint a népszerű WhatsApp, és ezen kívül szolgálnak még pár ígéretes funkcióval.

Egy hete sincs, hogy hírt adtunk a Blackberry világszerte népszerű, ingyenes üzenetküldő alkalmazásáról, máris itt egy új versenyző, amely szintén ingyenesen tölthető le a Google Play-ből és az App Store-ból. Különlegessége, hogy a hasonló appoknál jóval biztonságosabbként és gyorsabbként hirdetik.

Előbbi jellemzőjét a WhatsApp-hoz képest ígérik a fejlesztők, utóbbira pedig az a bizonyíték, hogy a Telegram decentralizált, azaz nem egy központi szerverhez csatlakozik, hanem a hozzánk legközelebbiek közül egyhez. Fontos funkciója, hogy akár 100 ismerőssel is indíthatunk közös chatelést, akikkel több GB-os videókat és képek sokaságát is megoszthatunk, a felhőben ilyen módon tárolt anyagokra pedig nem adtak ki felső limitet, tehát bármennyit feltölthetünk.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: