Hírek - IKT hírek röviden

Megjelentek az ESET új vírusvédelmi szoftverei

Az ESET hazánkban is elérhetővé tette a védelmi szoftvereinek legfrissebb verzióit, amelyek a közösségi életet is igyekeznek biztonságosabbá tenni.

"A kiberbűnözők kifejezetten nehezen feltörhető titkosításokat alkalmazó rosszindulatú programokat használnak, amelyek célja a védelmi megoldások megkerülése. Hogy tovább növeljék a fertőzés és a rombolás valószínűségét, a programok általában kihasználják az olyan érzékeny alkalmazások sérülékenységeit, mint a webböngészők, a PDF-olvasók, a levelezőrendszerek vagy a Microsoft Office programok" - jellemezte a jelenlegi vírushelyzetet Béres Péter, a Sicontact Kft. vezető IT tanácsadója.

Ennek fényében nem csoda, hogy más gyártókhoz hasonlóan az ESET is folyamatosan fejleszti a védelmi technológiáit annak érdekében, hogy fel tudja venni a kesztyűt a legújabb fenyegetettségekkel és a kiberbűnözők által használt technikákkal. Az ESET bejelentése alapján immár hazánkban is elérhető a két legismertebb szoftverének, a NOD32 Antivirus és a Smart Security alkalmazásainak legújabb, 7-es verziója.

Tovább a teljes cikkhez >>> biztonsagportal.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: