Közösség - Események

V. Országos Interaktív Tábla Konferencia és Módszertani Börze új időpontbanV. Országos Interaktív Tábla Konferencia és Módszertani Börze új időpontban

A korábbi évekhez hasonlóan a Műszaki Kiadó idén is megrendezi az Országos Interaktív Tábla Konferencia és Módszertani Börzét - most először a pedagógusok számára teljesen ingyen! A korábban közölthöz képest új időpontban 2010. október 1-2.

Az elmúlt évek legsikeresebb programjait ötvözték egybe, így a látogatók a szakmai kiállítás mellett érdekes előadásokon, alkotóműhelyeken, mini tanfolyamokon vehetnek részt, ahol lehetőségük nyílik az IKT eszközökkel, modern oktatás-módszertani megoldásokkal kapcsolatos ismereteik bővítésére.

Fontosnak tartják kiemelni, hogy a Konferencián való részvételért plusz tanfolyampontok számolhatók el!

További részletek:

A Konferencia helyszíne: Kempelen Farkas Hallgató Információs Központ (1088 Budapest, Múzeum u. 17.)

Időpont: 2010. október 1-2.

Az időponton azért változtattak, mert a visszajelzések alapján a pedagógusok számára kedvezőbb, ha az egész napos program szombaton kerül megrendezésre.

Programok:

Október 1., péntek 14 órától (előzetes regisztráció nélkül, szabadon látogatható!)

  • Megnyitó
  • Szakmai kiállítás
  • Kiállítói termékbemutatók

Október 2., szombat 9-17 óra

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, de pedagógusok számára ingyenes, ezzel szeretnénk a pedagógusokat támogatni abban, hogy minél sokrétűbb tudásra tehessenek szert a lehető legkisebb anyagi befektetés mellett. A helyszín korlátozott befogadóképessége miatt csak 400 fő regisztrációját tudjuk fogadni, akik ezen a számon felül jelentkeznek, várólistára kerülnek, visszamondás esetén pedig tájékoztatjuk őket.

Az ingyenes belépő miatt a korábbi évekhez képest változás, hogy nem lesz frissítő sarok és ebéd, a vendégek számára egy tízórai csomagot (szendvics és ásványvíz) tudunk biztosítani. Kávé, üdítő, sütemény vásárlására az épületben található büfében lesz lehetőség.

A program részét képezik majd:

  • Alkotóműhelyek
  • Mini tanfolyamok (flash, táblaszoftverek, ingyenes tartalmak, stb.)
  • Szakmai kiállítás
  • Előadások
A regisztráció végső határideje 2010. szeptember 17.

A részvételi díj pedagógusok számára ingyenes, minden más látogató 20000 Ft+áfa díjért vehet részt a rendezvényen.

On-line regisztráció - már csak a várólistára van mód feliratkozni. A pénteki programon a részvétel nem kötött regisztrációhoz!

Szombati napra - a nagy érdeklődésre való tekintettel -sajnos már nem lehet jelentkezni, mert betelt a létszám.

 Műszaki Kiadó - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés
 A cikk teljes terjedelemben itt olvasható muszakikiado.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: