Hírek - IKT hírek röviden

Az egyik újítás a GameStream szolgáltatás hivatalos és végleges támogatása, mellyel a megfelelő GeForce kártyával szerelt PC-n futtatott játékot a kézikonzolra lehet streamelni a helyi hálózaton keresztül, így a felhasználó egyfajta személyes felhővel rendelkezik majd.

Az NVIDIA még a nyár folyamán mutatta be a Shield nevű kézikonzolt, melynek elsődleges előnye a szabadon bütykölhető szoftvere. Számos felhasználó azonban ezzel a lehetőséggel nem él, ami természetesen nem baj, így viszont számukra lehet alternatíva az NVIDIA hivatalos szoftveres támogatása.

A vállalat legfrissebb frissítése az eredeti Android 4.1.2 operációs rendszert 4.3-ra cseréli, ám ennél is lényegesebb, hogy számos extra funkció került a termékbe, amelyek egy része nagyon is hiányzott a start pillanatában. A 63-as jelzésű frissítés könnyen kivitelezhető, csupán aktív internetkapcsolat kell hozzá a kézikonzolon és a beállítások menüben letölthető a szükséges állomány, ami frissíti a rendszert.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: