Hírek - IKT hírek röviden

Olcsó memóriák a G. Skill-től

A G.Skill bejelentette az AEGIS névre keresztelt memóriasorozatának megjelenését, melyek teljesen a szabvány szerint készültek, így különös extrát nem mutatnak majd fel, de legalább olcsó termékekről lesz szó.

A vállalat maximum 8 GB-os modulokat fog kínálni, de ezen belül választhatók 1333 vagy 1600 MHz-es effektív órajelű DDR3 szabványú memórialapkákat használó megoldások. Előbbi, azaz a lassabbik konfiguráció 1,35 V-os feszültségen üzemel, az időzítése pedig CL 9-9-9-24, míg a gyorsabbik opció már 1,5 V-ot és CL 11-11-11-28-as időzítési paramétereket használ.

A termékek egységes jellemzője egy szépen díszített alumínium fémlap, melyek kétféle színezést használnak, de ez csak dizájnelem, tehát a működést nem befolyásolja. A G.Skill az élettartam garanciával rendelkező memóriákat önmagukban, vagy két- illetve négycsatornás csomagban szállítja.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: