Hírek - IKT hírek röviden

Mikor kerülnek piacra a Samsung hajlékony  kijelzők?

A gyártó két éven belül dobná piacra első, valóban hajlékony kijelzővel ellátott megoldásait, addig azonban a fixen hajlított változatokra fókuszálnak, hogy kiküszöböljék a technikai korlátokat.

A cég háza táján a Galaxy Round volt az első hajlított kijelzővel megjelenő okostelefon, ezt nem sokkal később az LG G Flex követte a sorban. Úgy tűnik, hogy jövőre még mindenképpen ehhez hasonló példányokat látunk majd a boltok polcain, ám 2015-re befuthatnak az első hajlékony utódok.

A cég már a januári CES alatt meglebegtette a hajlékony kijelzővel ellátott hordozható eszközök közelgő bemutatkozását, akkor egy kissé gyermetegre sikerült promóciós videót is megtekinthettünk. Az elemzők számára megtartott konferencián most azonban a konkrét pénzügyi adatok és kilátások mellett arról is szót ejtettek, hogy a valóban hajlékony kijelzők valamikor 2015-ben bukkannak majd fel, ezek pedig nemcsak az okostelefonokban és táblákban, hanem az egyéb, magunkon viselhető megoldásokban is gyorsan otthonra találnak majd.

Tovább a teljes cikkhez >>> sg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: