Hírek - IKT hírek röviden

Miért lett a kedvenc a Galaxy Gear okosóra?

Bár sok technológiai újságíró azt tanácsolja a fogyasztóknak, tartsák távol magukat a Galaxy Geartől, Oprah „kedvenc dolgok” listájára mégis sikerült felkerülnie.

Még maga a Samsung is az állítja, hogy dolgoznia kell a Galaxy Gearen, hiszen egyebek mellett egyáltalán nem kényelmes a csuklón viselni, és töltési nehézségekkel is meg kell küzdeni, valamint a beépített értesítésekkel is vannak gondok. Ezt sokan mások is így látják, ám van, akit mindez egyáltalán nem zavar, és máris szívébe zárta a kütyüt, mint például Oprah Winfrey is.

Ő úgy fogalmazott, azért szereti nagyon, mert végre megtalálta az udvarias módját a hívások, levelek, SMS-ek követésére, amikor például találkozón van. Az óra diszkréten jelez a felhasználónak a bejövő üzenetekről, amíg a Galaxy Note 3 hatósugarában van, (és természetesen Bluetooth kapcsolat van a két eszköz között), és, ahogy elmondta, mindenki csupán azt hiszi majd, az órát nézi az illető.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: