Hírek - IKT hírek röviden

Invitel  InnoMax Díj: 1 millió forint értékű média-megjelenés is a díjazottaknak

A 2014-es InnoMax és InnoApps Díjakra jövő év januárjától lehet majd pályázni. Az Invitel minden évben igyekezett megújítani az InnoMax Díjat, új színt adni a pályázatnak és ez a jövő évben is így lesz.

• Az InnoMax díjak mellé minden kategóriában 1 millió forint értékű média-megjelenést is felajánl az Invitel a nyertes vállalatok számára. • A fiatal fejlesztőknek szóló InnoApps Díjon 30 éves korig megnyitják az utat azok számára is, akik már elhagyták az iskolapadot, vagy nem vesznek részt iskolarendszerű képzésben. • Talán a legnagyobb változás, hogy egy új kategóriával, a non-profit szervezetek (önkormányzatok, iskolák, intézmények, egyesületek, alapítványok stb.) számára alapított kategóriával is bővül az InnoMax Díj.

E szervezetek számára sokszor csak egy igazán kevés segítség hiányzik, hogy egy-egy jó és hasznos ötletet megvalósítsanak. Az Invitel ehhez nyújt támogatást, nem pénz, hanem szolgáltatás és know-how formájában.

A 2014-es InnoMax és InnoApps Díjakra jövő év januárjától lehet majd pályázni. A jelentkezéssel kapcsolatos információk és részletek hamarosan elérhetők a vállalat InnoMax-ról szóló weboldalán.

Tovább a teljes cikkhez >>> computerworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: