Hírek - IKT hírek röviden

Mi a PlayStation 3 sikerének titka?

Sony PlayStation 3 – az eredeti A Sony PlayStation 3 még a mai napon is egy jó konzol így a next-gen modellek érkezése előtt is.

A két újratervezésen is átesett modell 2006-os megjelenése óta immáron már 80 millió darab talált gazdára a Sony bejelentése alapján. [image: Sony PlayStation 3 Slim] Sony PlayStation 3 Slim Szinte hihetetlen az okostelefonok, tabletek, tévék, notebookok és számítógépek fejlődése mellett az, hogy a hét évvel ezelőtti PlayStation 3 még most is kielégítő grafikai teljesítményt ad le, ezáltal sokak inkább választják játékra, mint a PC-t. Persze a gyártástechnológia változásának eredményeképpen a Sony kétszer is áttervezte a házat, előbb 2009-ben jelentette be a PS3 Slim-et, majd az idei évben a PS3 Super Slimet, amely jóval vékonyabb az első generációnak.

A 80 millió eladott konzol legelső generációiban még 20 GB-os merevlemez volt, amely szépen nőtt egészen 500 GB-ig, ahogyan fejlödött a technológia, majd a Super Slim verzióban már megjelent a 128 GB-os SSD-vel szerelt PlayStation 3 is. [image: Sony PlayStation 3 Super Slim] Sony PlayStation 3 Super Slim

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: