Hírek - IKT hírek röviden

Hogy működik a YouTube új  komment-rendszere?

Aktiválódott megújult verzió, ám akadhat egy aprócska probléma. Néhány héttel ezelőtt a Google sokak által régóta várt lépést megtéve hivatalossá tette, hogy teljesen megújul a Youtube kommentelési rendszere, az új felület a Google+ közösségi hálózatot használja.

A segítségével a megjegyzéseket ki lehet rakni az idővonalra, meg lehet említeni az ismerősöket, továbbá kizárólag bizonyos körök és / vagy személyek számára látható beszélgetési szálakat is lehetséges indítani a videók alatt.

Szintén remek fejlesztés, hogy alapértelmezetten a sok pozitív szavazatot kapott kommentek kerülnek listázásra a videók alatt, amely célja a rengeteg vulgáris és ostoba hozzászólás háttérbe szorítása, a Google reményei szerint a megoldás tisztességes hozzászólások írására sarkallja majd a felhasználókat. Rendkívül hasznos, hogy az eszmecserék követhetőségének érdekében megoldották a kommentszálak kezelését is, továbbá a tartalomkészítők is kaptak pár új előmoderációs lehetőséget.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: