Hírek - IKT hírek röviden

névvel és arcképpel jönnek a Google telefonhívások

KitKaton hamarosan látható lehet bejövő híváskor az ismeretlenek neve és arcképe. A Google rohamos tempóban építi az „all-in-one” kommunikációs birodalmát, csak az elmúlt hetekben a vállalat beintegrálta az SMS-t a Hangouts-ba, továbbá az Android 4.4 tárcsázója már képes a Places szolgáltatásban automatikusan telefonszámokat keresni.

A következő lépés határozottan személyesebb lesz: a hivatalos tájékoztatás szerint jövő év elejétől a 4.4-es vagy újabb Androidot használók már láthatják bejövő hívás esetén az ismeretlenek Google+ nevét és arcképét, már amennyiben a delikvensek hozzárendelték a telefonszámukat a profiljukhoz. A funkcionalitás összességében pozitív újításnak tűnik, ám a keresőcég az összes felhasználónál automatikusan fogja engedélyezni a „Caller ID by Google” lehetőséget, amely feltehetően nem minden érintettből fog hangos ovációt kiváltani.

 

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: