Hírek - IKT hírek röviden

3D videohívások magyar kútfőből

Az Ozeki Informatikai Kft. a mai napon bejelentette, hogy saját fejlesztésű szoftver terméke, az Ozeki Phone System XE, a világon elsőként képes 3D videohívások lebonyolítására.

A jövőbe mutató, 3D VoIP technológiát alkalmazó szoftver teljes egészében a debreceni székhelyű magyar vállalat fejlesztése. Az Ozeki fejlesztésével elérhetővé vált, hogy a 3D video telefonhívások az Interneten keresztül történjenek, ezért a felhasználók számára a szolgáltatás akár díjmentesen is biztosítható lesz.

A technológia működtetéséhez szükséges Ozeki Phone System XE szoftvert várhatóan VoIP telefonszolgáltatók és on-line video tartalomszolgáltatók fogják megvásárolni, akik egy része a 3D videohívást minden bizonnyal ingyenesen teszi majd elérhetővé ügyfelei számára. 3D video telefonhívást az Ozeki Software-rel bármilyen Windows PC-ről lehet kezdeményezni.

Tovább a teljes cikkhez >>> ots.mti.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: