Hírek - IKT hírek röviden

Ultrakönnyű a DELL Precision m3800 mobil munkaállomás

A Dell bemutatta az új mobil munkaállomását, a Precision M3800-as modellt, amely akár egy ultrabook is lehetne, hiszen mindösszesen 18 mm, illetve 1,88 kg a tömege.

A kifejezetten munkára szánt notebook 15,6”-os kijelzővel rendelkezik QHD+ (3200×1800) felbontással. [image: precision m3800] A vékony kialakítás ellenére igazán combos hardverrel rendelkezik, hiszen az új Haswell Core i7-4702HQ négymagos 3,2 GHz-es processzorral, 2 GB-os NVIDIA Quadro K1100M videokártyával és 16 GB RAM-mal is rendelhető lesz. Természetesen az operációs rendszer is variálható, a legújabb Windows 8.1 Pro mellett a Windows 7 Professional is kérhető hozzá.

Az adattárolásra egy 2,5”-os meghajtóhelyre választhatunk HDD-t, SSHD-t, vagy SSD-t, illetve van egy szabad mSATA csatlakozó is, így akár a 1,5 TB-ot is elérhető a teljes kapacitás. A Dell Precision M4800 ára egyelőre nem ismert, de mivel munkaállomás, sejthető, hogy az ára alapmodell esetében is fél millió forint felett nyithat, habár ez nem meglepetés az üzleti szegmens munkagépeinél.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: