Számítógépek - Okostelefonok

Szárnyalnak a Windows Phone Lumia eladások az USA-ban (is)

Úgy tűnik, jó lóra tett a Microsoft a Nokiára tett vásárlási ajánlatával, a finn vállalat készülékei ugyanis az amerikai piacon is kelendőnek bizonyultak.

A július elejétől szeptember végéig tartó időszakban eladott Windows Phone rendszerű okostelefonokból globálisan 8,8 millió példány kelt el, mely a tavalyi év harmadik negyedévéhez viszonyítva 40 százalékos, az idei második negyedévhez képest pedig 19 százalékos növekedést jelent. A majd kilencmillió Lumiából 1,4 milliónyi az észak-amerikai kontinensen talált gazdára, ami igencsak nagy ugrás az ezt megelőző negyedév 500.000 példányához képest.

Az elmúlt években saját hazájában gyengén szereplő platform és a finnek nem túl kelendő márkanevének sikerét ezúttal is az alacsonyabb árkategóriában nagyot robbantó Nokia Lumia 520 és 620 érte el. [image: Nokia_lumia_north_america_sales_02_tech2]

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: