Hírek - IKT hírek röviden

vízálló hd videokamera extrém sportoláshoz

Az iON bejelentette a keresztségben Air Pro 3 nevet kapott legújabb akciókameráját, melynek egyik legfontosabb jellemzője, hogy mindenféle opcionális burkolat megvásárlása nélkül teljesen vízálló.

A mindössze 107 milliméter széles és 37 milliméter átmérőjű újdonság egész pontosan 142 grammot nyom a mérlegen, és a speciális szigeteléseknek köszönhetően akár 15 méteres vízmélységben is videózhatunk vele. A 12 megapixeles felbontású képérzékelővel felvértezett készülék a maximális Full HD videófelbontás mellett 30, illetve 60 fps sebességre képes, ha pedig beérjük 1280x720 pixeles HD felbontással, akkor 120 fps a jutalmunk.

Az f2,8-as fényerejű objektív 160 fokos látószöggel rendelkezik, a felvételeket pedig H.264-es tömörítéssel MP4 formátumban menti el a kamera. Az "anti-shake" funkció a gyártó szerint igen hatékonyan veszi fel a harcot a nem kívánt bemozdulások és rezgések ellen, ha pedig fotózni támad kedvünk, akkor maximum 4000x3000 pixeles felvételeket készíthetünk.

Tovább a teljes cikkhez >>> technet.feedsportal.com

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: