Hírek - IKT hírek röviden

hogyan segít a rendőröknek a közösségi média Londonban?

A közösségi média információforgalmának elemzése a vállalatoknak és közszolgálatoknak, például a rendőrségnek is segít céljaik elérésében, feladataik ellátásában.

A közösségi médiában (a Facebookon, Twitteren, LinkedInen, a társkereső oldalakon, a fórumokon stb.) rengeteg adat, információ keletkezik, illetve kering, nagyrészt rendezetlenül és különböző formákban (szöveg, kép, hang, videó, sőt prezentáció). Az egyes felhasználók számára releváns tartalom mégis kinyerhető ebből az információtengerből megfelelő alkalmazások segítségével.

A HP Autonomy információkezelési, tartalommenedzsment- és marketingeszközeivel elérhető, hogy a vállalatok, szervezetek a legtöbbet hozzák ki az adatokból, növeljék bevételeiket, optimalizálják online marketingjüket és a szokványostól eltérő (rich) médiamegjelenéseket. Vagy jobban szolgáljanak.

Tovább a teljes cikkhez >>> computerworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: