Számítógépek - Okostelefonok

olcsó ZTE okostelefon jó kamerával

5 megapixeles hátlapi kamera autofókusszal és vakuval . Kétmagos processzor és vakus kamera került a trió tagjaiba.

Tegnap délután a belépőkategóriás okostelefonok hazai piacán is régóta jelenlévő ZTE három kedvező árú mobillal rukkolt elő, amelyek a karácsonyi vásárlási láz kezdete környékén válnak majd elérhetővé a Vén Kontinensen. A pontos áruk ismerete nélkül nem lehet véleményt alkotni a friss termékekről, ám bevallottan belépőkategóriásak.

A modellek közti különbségek a kijelzőjük és akkumulátoruk terén keresendőek, plusz a legkisebb modellben nincs 0,3 megapixeles előlapi kamera, ezeken túlmenően az összes lényegi tulajdonságuk megegyezik. A legkisebb Blade Q Minibe 4 colos / 480×800 pixeles kijelző és 1500 milliamperes akku került, a Blade Q esetében a paraméterek 4,5 col / 480 × 854 pixel és 1800 mAh, míg a tepsifon Blade Q Maxit 5 colos / 480×854 képpontos megjelenítővel és 2000 milliamperes akkuval látták el a mérnökök.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: