Számítógépek - Okostelefonok

Aludhat a mobiltelefon töltés közben

Ahogy arról már hírt adtunk, a Windows Phone 8 Update 3 (korábban GDR3) frissítés a legtöbb készülékre még csak fejlesztői előzetes formájában érhető el, a HTC készülékei azonban már több régióban is megkapták a hivatalos verziót.

A frissítéssel kapcsolatban most egy újabb érdekes hír ütötte fel a fejét. A Windows Phone okostelefonokra egységesen jellemző, hogy amennyiben a készüléket kikapcsolt állapotban töltőre csatlakoztatjuk, a rendszer feléled, tehát a Microsoft rendszerét futtató mobilokat nem lehet kikapcsolt állapotban tölteni.

Legalábbis ezidáig így volt, a HTC 8X és a 8XT nevű szolgáltatói változat tulajdonosai közül azok, akiknek készülékük már megkapta az Update 3-at arról számoltak be, hogy a készülékeket töltés alá helyezve nem kapcsolnak be automatikusan. Bár nem ez a legnagyobb újdonság, amit valaha láttunk, felmerül a kérdés, hogy más gyártó készülékei rendelkezni fognak-e ezzel a képességgel a végleges szoftverben, fejlesztői előzetesben ugyanis ez a funkció még biztosan nem él.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: