Hírek - IKT hírek röviden

lépésdetektáló és  -számláló szenzorokat (is) támogat a  KitKat

A Google rövidesen hivatalosan is útjára indítja a KitKat néven bemtuatott Android 4.4 operációs rendszerét, mely a kiszivárgott dokumentumok alapján az olcsó okostelefonok és hordható készülékek számára jelenhetik a legkomolyabb előrelépést.

Amir Efrati a bizalmas belső információk birtokában azt állította, hogy számos belső komponens olyan mértékig került optimizálásra, hogy az új platform akár az 512 MB belső memóriával szerelt modelleken is remekül elfuthat. A Google célja ezzel az újabb platformváltozatok elterjedésének gyorsítása, hiszen jelenleg épp a magasabb hardverigény miatt nem mindig jutnak el az alsóbb szegmensbe.

A beszámoló szerint az új rendszer a viselhető készülékek igényeit is igyekszik maximálisan kielégíteni, így többek között lépésdetektáló és -számláló szenzorok támogatására is felkészült.

Tovább a teljes cikkhez >>> mobilarena.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: