Számítógépek - Okostelefonok

Windows Phone újdonsáok: autós üzemmód, a Full HD kijelző  támogatás, Bluetoothos történő  internetmegosztás

Úgy tűnik, a Microsoft mobilos téren komoly tempót diktál az év második felében. Alig két hónapja adta ki a General Distribution Release 2 (GDR2) nevű frissítését Windows Phone rendszerre, az Update 3-nak is nevezett frissítés máris elérhető élesben a HTC mobiljaira.

Nem, nem elírásról van szó, s bár GDR3 előzetese még csak épphogy néhány hete érhető el fejlesztők számára, a tajvani gyártó készülékei máris szintet léptek, a Windows Phone Central a világ számos pontjáról kapott visszajelzéseket felhasználóktól, miszerint a HTC 8X készülékeik már megkapták a legújabb szoftvert. Az Update 3 legfőbb újdonságai közé az úgynevezett autós üzemmód, a Full HD kijelzők támogatása, a képernyőforgatás kikapcsolása, a Bluetooth-on történő internetmegosztás (Windows 8.1 esetén), az egyedi jelzőhangok illetve az alkalmazásváltóba építette program bezáró gombok implementálása tartozik.

 

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: