Hírek - IKT hírek röviden

Okostelefonról, tabletről vezérelhető Sharp mikro hifi rendszerek

Már okostelefonról és tabletről is vezérelhető a Sharp két új mikro hifi rendszere az NFC (Near Field Communication) technológiának köszönhetően.

Az új XL-HF202 és az XL-HF302 hifik NFC, azaz rövid hatótávolságú technológiával rendelkeznek, így mobil eszközökkel történő párosításuk minden eddiginél egyszerűbb. A zenei könyvtár eléréséhez elegendő a mobil készüléket az NFC címkéhez tartani, ezáltal azonnali és egyszerű kapcsolat jön létre az okostelefon vagy a tablet és a hifi között.

Így nem is kell a hifi rendszer közelébe menni, hogy az vezeték nélküli kapcsolaton keresztül lejátssza a kívánt zenéket, mert mobil eszközeinken keresztül tudjuk irányítani egy bizonyos hatókörön belül. A hifi rendelkezik egy Lightening dokkolóval (iPhone 5), így a felhasználók egyszerre játszhatják le csúcsminőségű zenéiket legújabb iPhone vagy iPod készülékeikről, miközben töltik azokat.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: