Hírek - IKT hírek röviden

olcsó processzorhűtők a Cooler  Master-tól

Az elmúlt évek processzortechnológiai fejlődésének köszönhető, hogy mára a tuningosok és extrém halk megoldások kedvelőinek szűk rétegén kívül nincs sok felhasználónak szüksége a gyárinál jobb processzorhűtőre.

A szélsőségessé váló kereslet miatt a kínálat is meglehetősen elbillent: olyan egy kilogramm körüli fenevadak szerepelnek a gyártók termékpalettáin, amelyekért több tízezer forintot kérnek. Mit tehet az ember, ha hűtési teljesítménye vagy hangja miatt nem elég neki a gyárilag mellékelt processzorhűtő, viszont nem szeretne nagy összeget elkölteni.

Választhatja például a Cooler Master Blizzard T2-es modelljét, mely csupán 248 grammot nyom, és nem csak súlya, hanem 4900 forintos ára is mindössze harmada-negyede az elit megoldásokénak. A klasszikus, álló, torony kialakítású bordában két teljesen körbefutó hőcső tartja össze a lamellákat, a levegő áramoltatásáról pedig 92 milliméteres ventilátor gondoskodik.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: