Hírek - IKT hírek röviden

HP Records Manager - dokumentum és irat -menedzsment rendszer

A HP Records Manager rugalmasan méretezhető, nagyvállalati irat- és dokumentummenedzsment-rendszer, amely intelligens kereséssel könnyíti meg a különböző formátumú fájlok elérését, miközben a tartalmukat képező információk biztonságos, törvényi előírásoknak megfelelő kezeléséről is gondoskodik.

A HP Records Manager 8.0 a HP Trim elektronikus dokumentum- és iratkezelő rendszer (ERDMS), valamint a korábbi akvizícióból származó Autonomy WorkSite technológiáit integrálja a HP IDOL információmenedzsment-platformon. Miután a HP IDOL a hozzá tarozó konnektorokon keresztül gyakorlatilag bármilyen adatforráshoz csatlakoztatható, a HP Records Manager segítségével a felhasználók egységesen kereshetnek a különböző - doc, xls, ppt, odf, pdf, html és más - formátumú iratokban és dokumentumokban, méghozzá intelligens, az összefüggéseket értelmező módon.

Mindez a vállalati szabályoknak és a törvényi előírásoknak egyaránt megfelelő irat- és dokumentumkezelés elengedhetetlen előfeltétele A HP azonban ehhez külön compliance-modult is kínál ControlPoint néven. Ez a modul - a HP IDOL szövegelemző képességeire támaszkodva - értelmezi a vállalatnál létrehozott vagy beérkező iratokat és dokumentumokat, majd tartalmuk alapján automatikusan, illetve beállítás függvényében részben automatikusan kategóriákba sorolja őket, amelyekre megfelelő szabályok és felhasználói jogosultságok érvényesek.

Tovább a teljes cikkhez >>> computerworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: