Közösség - Események

Digitális írástudás - Online nemzetközi konferencia pedagógusoknakDigitális írástudás - Online nemzetközi konferencia pedagógusoknak

Az iNet ("Nemzetközi Hálózat az Oktatás Átalakításáért") 2010 őszén két online konferenciát szervez, hogy az oktatásban részt vevő tanárok, szakértők és diákok számára elősegítsék a szakmai eszmecserét a 21. századi technológia által támogatott oktatásról.

Helyszín: Internet

Kezdete:2010.11.01. hétfő 8:00


A diákok számára 2010. október 18-24. között lesz elérhető a fórum, hogy a világ legkülönbözőbb pontjain élő tanulók tapasztalatokat cseréljenek a technológiával támogatott tanulásban rejlő lehetőségekről.

A pedagógusoknak 2010. november 1-7. között kerül megrendezésre az online konferencia. A résztvevők az ülésen a 21. századi technológia oktatásra gyakorolt hatását vitathatják meg. Saját elképzeléseiket, tapasztalataikat oszthatják meg azzal kapcsolatban, mit jelent számukra a digitális írástudás, hogyan kell használni az új technológiákat az oktatásban és miként lehetne javítani az esélyegyenlőséget az eszközökhöz való hozzáférés terén.

A szervezők a jelentkezéseket az októberi diákfórumra szeptember 20-ig, míg a pedagógusoknak szóló konferenciára október 11-ig várják. 

Kapcsolódó link: http://www.ssat-inet.net/online_conferences.aspx

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható budapestedu.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: