Hírek - IKT hírek röviden

félmilliárd dollár a Windows 8.1 reklámjaira

Ez jóval magasabb összeg lesz, mint amennyit a Windows 8 népszerűsítésére szántak. A Microsoft mindenféle reklámmal és kampánnyal igyekezett hatalmas sikert kovácsolni a Windows 8-ból, de mostanra gyakorlatilag kétség nélkül mondhatjuk, hogy elbukott, hiszen nem lett világszenzáció az egyébként kiváló rendszer.

A Windows 8.1 esetben kicsit több pénzt igyekeznek majd elszórni. Míg a Windows 8 marketingjére 241 millió dollár jutott, addig a Windows 8.1-re összesen 405 milliót szánnak.

Ebből 131 millió dollárt különféle akciók keretében osztanának szét, míg 274 millió kifejezetten a marketingre és az ezzel kapcsolatos működési költségekre jutna. A redmondi cég mindezen felül azzal is igyekszik visszatalálni a szektor élére, hogy mostantól más stratégiát alkalmaz, és odafigyel arra, milyen hardvert, szoftvert és szolgáltatást szeretnének a felhasználói.

Tovább a teljes cikkhez >>> techcorner.feedsportal.com

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: