Hírek - IKT hírek röviden

Mit rejteget a Google hirhedt uszálya?

A legfrissebb hírek szerint bemutatóteremről és partihajóról van szó. A múlt héten meglehetősen komoly érdeklődést keltett a CNET beszámolója, miszerint szinte biztosan a Google megbízásából előrehaladott állapotban van egy uszály átalakítása, a hajóra konténerekből készítettek négyemeletes építményt a munkások.

Az akkori információk alapján lebegő adatközpontra tippelt a cikk szerzője, a vállalat ugyanis még 2009-ben szabadalmaztatta az ötletet. Úgy tűnik a héten megdőlt az elmélet, ugyanis a helyi KPIX5 tévéadó munkatársai tovább szimatoltak a helyszínen, a forrásaik alapján az uszály valójában egy kombinált bemutatóterem és partihajó lesz, méghozzá kizárólag VIP vendégek számára.

Az első három emeleten a Google Glass és hasonló termékek lesznek kiállítva, míg a legfelsőn szórakozóhely fog üzemelni. A konténeres felépítésnek köszönhetően a Google képes lesz az aktuális igényeknek megfelelően konfigurálni a felépítményt, nem feltétlenül kell mindig négyemeletesnek lennie.

Tovább a teljes cikkhez >>> techcorner.feedsportal.com

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: