Számítógépek - Okostelefonok

Olcsó Windows Phone okostelefon érkezik

Újabb olcsó készülékkel bővül a Windows Phone készülékek európai termékpalettája. A Microsoft hivatalos blogbejegyzésben tette közzé nemrégiben, hogy a kínai gyártó az öreg kontinensen, azon belül egyelőre csak Hollandiában és Oroszországban is piacra bocsájtja Ascend W2 nevű készülékét.

A 4,3 hüvelykes, 480 x 800 pixel felbontású kijelző kesztyűben is kezelhető, emögött egy kétmagos, maximálisan 1,4 GHz-es órajelű Snapdragon processzor található, melyet 512MB RAM egészít ki. A microSD kártyával bővíthető háttértár mérete 8 GB, multimédia terén egy 5 megapixeles és 720p-s videó felvételi képességekkel rendelkező kamera, valamint beépített FM rádió áll a leendő vásárlók rendelkezésére.

Az olcsó Windows Phone készülék a Nokia Lumia 520 kihívójaként kerül piacra, ennek megfelelően sem előlapi kamera, sem LED-es villanó nem jár. Az Ascend W2 Oroszországban 280 dollárnak megfelelő összegbe fog kerülni, míg Hollandiában 280 euróért kerül piacra.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: